Διαδικτυακή Εμπορική Έκθεση JA Kύπρου 2021

Η σπουδαιότερη γιορτή μαθητικής επιχειρηματικότητας στην Κύπρο πλησιάζει όπου τα αποτελέσματα μίας διαδικασίας όπου παιδιά, εκπαιδευτικοί και μέντορες συνεργάζονται, με όλες τους τις δυνάμεις για την καλύτερη αντιπροσώπευση της ομάδας τους θα παρουσιαστούν στο κοινό! 

Η 8η Ετήσια Εμπορική Έκθεση των μαθητικών επιχειρήσεων του Οργανισμού πραγματοποιείται διαδικτυακά και φέτος λόγω των μέτρων για αναχαίτιση της πανδημίας. Η έκθεση διεξάγεται στα πλαίσια του διαγωνισμού “Επιχείρηση της Χρονιάς 2021” και στηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Κατά τη φετινή χρονιά συμμετέχουν 45 μαθητικές επιχειρήσεις αντιπροσωπεύοντας 27 σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ανά το παγκύπριο.  Η Εμπορική Έκθεση αποτελεί καινοτομία για την κυπριακή εκπαίδευση καθώς και ευκαιρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες μας να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες.  

Η διαδικτυακή εμπορική έκθεση έχει ήδη ξεκινήσει.  Μπορείτε να γνωρίσετε τις μαθητικές επιχειρήσεις και να αγοράσετε τα προϊόντα τους ΕΔΩ. Η εμπορική έκθεση θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Απριλίου, μεταξύ των ωρών 11:00 – 13:00 όπου θα μπορείτε από την ίδια ιστοσελίδα να μιλήσετε ζωντανά με τους μαθητές και τις μαθήτριες (Talk to the Team button).

Τα παιδιά έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών. Κάντε τους την τιμή να τα γνωρίσετε και να ακούσετε τις εμπειρίες τους!

www.jacyprus.com